1°C

Beograd

NE PROPUSTITU EMSIJIU "PRELO U NAŠEM SOKAKU" OD 11H: Vodimo vas do Ravne Gaje u podnožju najukusnijih plodova i bogatih šuma - Opština Knić!

Ne propustite emisiju "Prelo u našem sokaku" sa voditeljima Bojana Ristivojević i Uroš Davidović, koji vas prvogdana vikenda u 11h vode u Opštinu Knić.

Nezaboravan "Kutak Nade Blam", na poučan i zabav način, u prozi i jednom dahu, ispričaće mnoge mudrosti i iskustva predaka, i sve ono što do sada niste čuli.

Knić je mala varošica u Šumadisjokm okrugu koji se nalazi zapadno od Kragujevca, čije se ivice dodiruju.

Sa koje god strane Srbije da dolazite iz pravaca Kragujevac – Čačak i Kragujevac – Kraljevo ili regionalni pravac Kragujevac – Gornji Milanovac, čak i Ibarska magistrala i autoput Beograd-Niš, svi magistralni putevi su dobro povezani i vode u opštinu Knić.

Knić sa svojim naseljima, poznajemo i po nazivu Ravna Gaja sa brojnim kulturnim manifestacijama, prirodnim lepotama, verskim objektima, sportskim terenima i seoskim domaćinstvima.

Ribolov, planinarenje i veslanje se nalaze u turstičkoj ponudi za svakoga ko je u potrazi za avanturom.

Gružanska jesen, Knićanski vašar i seoski susreti krase kulturu Knića i Ravne Gaje.

Knić obiluje zelenilom i bogatim plodovima voća, te je i jedna od najpoznatijih voćarskih manifestacija Gruža obelžje ovog prostora.

Nešto više o kulturi, privredi, infrastrukturi, zanimljivostima za domaće i strane turiste govoriće naši žitelji i stanovnici ovog malog, ali podjedanko važnog mesta u Srbiji.

Gosti emisije su: Miroslav Nikolić (predsednik Opštine Knić), Jelena Obradović (zamenica predsednika Opštine Knić), Dragica Ilić (direktorka Turističke organizacije), Marija Kostić (direktorka Kulturnog centra i biblioteke)

Muzički gosti: Jovana Tipšin, Projekat bend , Sofia Perić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar