21°C

Beograd

NOVA SEZONA EMISIJE "PRELO U NAŠEM SOKAKU" (11h): Lepote Srbije ponovo na Happy televiziji!

Nakon letnje pauze ponovo se družimo u novoj sezoni emisije Prelo u našem sokaku.

Voditelji Uroš Davidović i Jelena Dimitrijević provešće vas kroz neke od najlepših krajeva Srbije od Stare Pazove, preko Kanjiže, Despotovca, pa sve do Trstenika, Gudurice i Broda u Republici Srpskoj.

Gosti emisije biće Dragana Zorić Stanojković, direktorka TO Stara Pazova, Aleksandar Dunić, glumac i kuvar, Ferenc Dukaji, Dea Marjanović i Katarina Stevanović iz udruženja "Moravski koreni".

U studiju Happy televizije pridružiće nam se i Violeta Popović, Miloje Ostojić, Željko Mrdalj, Josif Nedin, Stanijanka Tasić i pripadnice Udruženja žena "Bogatstvo različitosti" iz Gudurice sa svojim ručnim radovima, kao i Dejan Lukić iz Broda u Republici Srpskoj koji je patentirao satelit za svemir odobren od strane američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije (NASA).

Za najbolju atmosferu pobrinuće se naši muzički gosti: Jelena Gerbec, Nemanja Kujundžić, Katarina Stevanović, virtuoz na fruli Saška Dimitrijević, pobednik Sabora violinista senior Momir Jovanović i Joca Vasić, pobednik Sabora violinista junior.

VAŠA HAPPY TELEVIZIJA!Happytv.rs
Foto: Arhiva