Izvor: BSC happy portal
22.05.2023 u 15:43
0

FATALNA DOKTORKA KOJA JE „SRUŠILA VLADU AUSTRIJE“ NA HEPI TELEVIZIJI: Tajana do detalja opisala u kakvu je malverzaciju je upletena, ni kriva – ni dužna (VIDEO)

Gošća emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bila je atraktivna doktorka Tajana Gudenus koja je udata za bivšeg zamenika gradonačelnika Beča – Johana Gudenusa, a o njoj naširoko govore kako svetski, tako i domaći mediji.

Ova uspešna, obrazovana i elokventna dama sa gledaocima je dočarala put do vanserijskog uspeha, a dotakla se i afere sa Ibice u koju je bila u upletena sa suprugom i vicekancelarom Austrije. Sporni snimak razgovora sa ruskinjom, doveo je do rušenja kredibiliteta i pada vlade.

  • Na koji način su mediji došlo do toga da imam bilo kakve veze sa rušenjem vlade mi je i danas nepoznanica. Pretpostavljam da je samo moje prisustvo i sve škole koje sam završila. Mi smo bili na odmoru, naša pravoslavna svadba je bila 5.5.2017 godine, a austrijska 9. 6. 2017., a ova Ibica je snimljena u julu. To je bila jedna kriminalna partija koja je ranije mnogim bitnim ljudima koji imaju svoje firme, smeštala slične zamke. Nismo bili prve žrtve, ranije su stekli opasno iskustvo. Kad ste takva partija – proruska i prosrpska u Evropskoj uniji jasno je da će pokušati sve da vas svrgnu sa vlasti. Ti ljudi su nas upoznali za vreme pripremnja naših svadbi, na tome je nam je bio fokus. Od početka sam govorila da mi je nešto sumnjivo, ali su rekli – nemoguće, zašto bi to nama uradili. To je bio naš prvi odmor nakon medenog meseca, produžili smo do Ibice gde smo sreli te njegove prijatelje. Javili su nam se i rekli – „mi smo tu, ovo nam je prilika da razgovaramo“. Ta čitava priča je skandalizacija nečega što to u biti nije. Četiri godine kasnije, sve optužbe koje su visile u vazduhu, u međuvremenu se razrešio sporni snimak. Te dve rečenice koje su veoma manipulativno isekli iz sedmočasnovnog materijala, bile su izvučene iz konteksta. Ne proizilazi nikakva krivična ni za mog supruga, ni za gospodina Štrahea protiv koji su vodili 13-14 krivičnih postupaka, svi su pali. Ne postoji ništa, ništa nije pronađeno, niti dokazano. Ta žena je tvrdila da je nećaka jednog od ruskih oligarha, sve je bilo iscenirano, kao u nekom filmu. Sa njima se i ranije našli u Beču i oni su dolazili u pratnji obezbeđenja. Na sebi je imala 5 miliona, samo u nakitu. Te dva minuta razgovora su pustili svetu, optužili su me da sam srušila vladu – istakla je Tajana između ostalog tokom medijskog istupanja.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter