26°C

Beograd

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA OBIŠAO MATURANTE U GRČKOJ: Jagodinci 15. godinu zaredom na besplatnom letovanju! (VIDEO)

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao u Paraliji jagodinske maturante koji u ovom grčkom mestu letuju o trošku i u organizaciji svog grada

- Ovo je 15. godina kako grad Jagodina iz budžeta plaća i organizuje letovanje za sve svoje đake koji završe srednju školu u Grčkoj u Paraliji i za sve koji završe četvrti i osmi razred osnovne škole u Crnoj Gori u Buljarici. Ja sam ovih nekoliko dana u Paraliji sreo mnogo đaka iz drugih gradova i pitao one koji su završili srednju školu koliko njih košta letovanje u Paraliji, a oni mi kažu u proseku od 250 do 310 evra, a kada im kažem da njihovi vršnjaci iz Jagodine ne plaćaju ništa oni ne mogu da veruju. Pored celokupnog besplatnog letovanja sa prevozom, grad Jagodina je obezebedio u povratku za sve ručak u Hotelu „Predejane“ i sa svakom grupom na more idu i profesori, lekari i obezbeđenje - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Paraliji.

Dragan Marković Palma je najavio da će od 26. 08. do 01. 09. u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora, u Paraliji boraviti 700 ljudi, od kojih 550 poljoprivrednika, koji će obići poljoprivrednike u ovom delu Evropske unije i upoznati se sa njihovim načinom rada i cenama.
Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar