26°C

Beograd

OBNOVLJENA DEONICA PUŠTA SE U SAOBRAĆAJ 18. AVGUSTA: Auto-put od Obrenovca do Čačka nosiće naziv "Miloš Veliki"! (VIDEO)

Auto-put od Obrenovca do Čačka koji će svečano biti pušten u saobraćaj 18. avgusta, nosiće naziv „Miloš Veliki“, nezvanično saznaje Telemaster. Od jutros je, u narednih 10 dana, zatvorena deonica auto-puta Ljig-Preljina, kako bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca. Celokupan saobraćaj biće preusmeren na Ibarsku magistralu, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na pravcu iz Beograda prema Čačku, u mestu Dići kod Ljiga postavljena je saobraćajna signalizacija koja sve vozače iz pravca Beograda upućuje ka Ibarskoj magistrali. Iz „Puteva Srbije", apeluju na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U narednih 10 dana deonica auto-puta Koridora 11 od Ljiga do Preljine biće povezana sa novoizgrađenom deonicom auto-puta do Obrenovca, pa će kompletna trasa Obrenovac-Čačak, biti puštena u saobraćaj u nedelju 18.avgusta, najavila je nedavno ministarka Zorana Mihajlović za našu televiziju.

Izgradnja koridora 10 je važna zbog razvoja zemlje, privlačenja stranih investicija, rekla je ministarka i istakla da je auto-put od Obrenovca do Čačka od presudnog značaja za bezbednost građana Srbije.

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali trenutno je uobičajenog intenziteta, ali se više vozila očekuje tokom vikenda, jer u Guči počinje Sabor trubača.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar