19°C

Beograd

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: U Beogradu tmurno i hladno tokom celog dana! (FOTO, VIDEO)

U Srbiji će biti tmurno i hladno, sa niskom oblačnošću, ponegde i sa maglom tokom celog dana. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 2°C, maksimalna dnevna od 2 do 4°C, u predelima sa maglom oko 0°C.

U Beogradu će biti tmurno i hladno sa niskom oblačnošću, u toku jutra i sa maglom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 3°C. U četvrtak u toku jutra sa maglom i mrazem, dok se tokom dana očekuje toplije i uglavnom pretežno sunčano. U košavskom području jak vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C, a u predelima sa celodnevnom maglom i niskim oblacima od 1 do 3°C. U petak toplije, ali uz povećanje oblačnosti, na jugu i jugozapadu i sa kišom. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C.

Za vikend još toplije, temperatura ponegde i do 15°C. Biće promenljivo oblačno, ponedge sa kišom.

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje da se pridržavaju svoje terapije i saveta lekara. U predelima sa maglom oprez se savetuje asmatičarima. Mogući su glavobolјa i neraspoloženje. Preporučuje se adekvatno odevanje, naročito u jutarnjim satima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar