1°C

Beograd

VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. DECEMBAR: Ujutru vedro i hladno, ponegde i sa maglom! (VIDEO)

U Srbiji jutro vedro i hladno, ponegde i sa maglom, naročito u dolinama i kotlinama. Tokom dana biće sunčano i veoma toplo za ovo doba goodine. Vazdušni pritisak biće iznad normale. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od -2 do 5°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C. U Timočkoj i Negoinskoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije, maksimalna temperatura od 5 do 10°C.

U Beogradu sunčano i veoma toplo za ovo doba goodine. Vazdušni pritisak biće iznad normale. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 16°C.

U Srbiji u utorak i sredu pretežno sunčano i dalje veoma toplo, a maksimalna temperatura biće od 12 do 18°C. U četvrtak i petak biće umereno do potpuno oblačno, ali i dalje veoma toplo za ovo doba godine, ponegde sa kišom. Jugoistočni vetar biće u košavskom području u pojačanju. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće tmurno, maglovito i hladnije, maksimalna temperatura biće od 5 do 10°C.

Biometeorološka situacija uticaće nepovoljno na cerebrovaskularne bolesnike, kao i na osobe sa psihičkim tegobama. Кod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, nervoza i glavobolja. Neophodno je adekvatno odevanje. Svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se dodatni oprez.


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar