Izvor: BSC HAPPY
05.06.2023 u 22:22
0

VESELIN DŽELETOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Borba za KOSOVO I METOHIJU tek počinje“

Da li će nas prevariti Amerikanci, ili Rusi? Tema je večerašnje najgledanije emisije "Ćirilica" od 21 čas na Happy televiziji. Na pitanja Milomira Marića na ovu temu će večeras odgovarati i razgovarati naši gosti: Nikola Šainović, Predrag Marković, Veljko Odalović i Veselin Dželetović.

Veselin Dželetović smatra da borba za Kosovo i Metohiju tek počinje. Vreme je da se Srbi ujedine.

Ne ulazeći u teorije zavere, moje utiske mogu da kažem. Meni je ovo pokazalo da ovi Srbi koji su se umorili od borbi za KiM… ta priča tek počinje, da će to biti jedna borba u kojoj su svi zajedno. Njihov cilj odvajanja svete srpske zemlje; kao 80 posto Šiptara živi na toj teritoriji… Tu pokušavaju da naprave nakaznu tvorevinu državu. Na severu živi 99 posto Srba. Dokle god jedna država ne kontroliše celokupnu teritoriju, ta država ne postoji. Udarili su na deo teritorije koji se nalazi u genima svakog Srbina, nešto što ne može da se oduzme od srpskog naroda. Rade to na našoj kolevci, dok se kolevka ne zaljula. Uz pomoć svih sila ovog svet ne mogu napraviti nezavisnu državu. Ne treba verovati ništa što Zapad kaže. Za Srbe kad potpišu nešo, to važi. Srbi su častan narod. Nama su zemlje Kvinte garantovale da kosovske snage neće ući, uradili su to na silu. Dobili bi mnogo već odgovor da su ušli u neke veće priče. Oni su u Leposaviću izneli sve računre sa svom opremom koje su imali tamo, postavili video kamere. Tačka 4 je izuzetno opasna; da se vrati mir, da se Srbi vrate u opštine, ali su to kosovske službe. Taj terorista koji nije smeo da uđe u zgradu, da, on će za mesec i po dana moći čudo da napravi. Te njihove osude idu dotle da kažu: „Nisu to sankcije, nego posledice“ – to što su ih izbacili iz vojne vežbe. Mi sada na primer treba da iskoristimo ovu priliku da svaki Srbin uradi šta može. Kao vrabac koji nosi kap vode da ugasi požar. Moje kolege pesnici, samo neka stave u temu „Kosovo i Metohija“ – rekao je Dželetović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter