Izvor: BSC Happy
14.03.2023 u 12:10
0

VLADISLAV DAJKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Pobeda Andrije Mandića je božja pravda!

U današnjoj emsiji "Dobro jutro Srbijo" na Hepi televiziji gostovao je lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Vladislav Dajković je govorio o predstojećim izborima u Crnoj Gori, podršci Andriji Mandiću, ali i o opštem stanju u Crnoj Gori i teškim izazovima za srpski narod.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sve ono što se u poslednjih 10. godina radi u Srbiji doprinelo je stvaranju ambijenta sigurnosti i mira“

Prokomentarisao je da su možda rešenje, kako je kroz šalu naveo, vanredni parlamentarni izbori 21. maja, kada je dan nezavisnosti Crne Gore, kako bi se država „odbranila od zlih Srba“.

Upitan da prokomentariše izjave aktuelnog predsednika Mila Đukanovića da kod njega, kako kaže, nema antisrpstva, Dajković kaže da se zna ko je upravo proterivao Srbe i crkvu.

– Nisam ja proterivao sveštenike i monahe, nisam ja proterivao Srbe. Crna Gora je antisrpska – rekao je on.

O teškoćama sa kojima se srpski narod suočava u Crnoj Gori Dajković kaže kako su srpskom narodu onemogućena elementarna ljudska prava.

– Srbi nisu mogli da budu zaposleni u institucijama, ja ne mogu da verujem šta taj čovek priča, on je ludak, on nije normalan. Zar postoji neko ko veruje njegovim rečima posle 30 godina? – kazao je naš sagovornik i poručio glasačima: „Pozivam sve glasače da ne glasaju za Mila Đukanovića!“ .

Odnos Crne Gore i Srbije Dajković smatra dosta lošim upravo zbog Đukanovićeve antisrpske politike, te je naveo i konkretan slučaj iz 2020. godine.

– Setite se 2020. godine, kada su svi granični pelazi bili otvoreni izuzev graničnog prelaza sa Srbijom, jer je znao da će Srbi dolaziti da glasaju protiv njega. Nije mu smetalo da dolaze Albanci, Bošnjaci… – prokomentarisao je lider Slobodne Crne Gore.

Dajković je siguran u pobedu na predstojećim izborima.

– Ovaj put donosim lepu vest,  da ćemo pobediti Mila 19. marta! Pobeda Andrije Mandića je veća od samog Mandića. To je božja pravda! – rekao je on.

Naš sagovornik je govorio i o kompetentnosti kandidata Andrije Mandića dajući mu svoju punu podršku.

– Mislim da je najveći greh Andrije Mandića što se nije prodao. Nisu mogli da ga kupe funtama, dolarima… Njegov dugi opozicioni staž ga preporučuje – kaže Dajković.

Prokomentarsaio je i Đukanovićev nastup u političkom duelu protiv Mandića rekavši da je od aktuelnog predsednika države ostala samo „olupina“.

– To je stav ranjivog čoveka, čoveka koji je u defanzivi, setite se kako je nastupao superiorno svih ovih godina, on je čovek koji zna da će da izgubi – rekao je on.

Na kraju gostovanja lider Slobodne Crne Gore je imao još jednom poruku za glasače.

– Pozivam sve Srbe iz dijaspore, iz regiona da glasaju za Mandića, da se oslobodimo zla, od Mila Đukanovića –

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter