Izvor: BSC happy portal
22.03.2023 u 09:52
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Amerikancima za sada ne odgovara novi sukob na Balkanu…“

Građani širom Srbije jutroprovode uz Hepi televiziju i vrsne sagovornike, a Vojislav Šešelj je izneo svoj stav o krucijalnim tematikama.

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o aktuelnoj političkoj situaciji i interesantnom tekstu u Moskvi koji govori da predsednik „Vučić ne sedi na dve stolice, nego žonglira“.

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Kurti kuka jer mu je nametnuto da odmah mora da krene sa formiranjem ZSO!“

  • Amerikancima za sada ne odgovara novi sukob na Balkanu. Do kad će to da traje mi ne znamo. Aleksandar Vučić deluje kao neko ko neprekidno ide ivicom žileta. Ni ovamo, ni onako, ide ivicom. Do sada je bio uspešan, kako će biti u budućnosti ne znamo. Borelj i ovi koji su bili u pregovorima  kažu da se on usmeno saglasio i da je to važeći. On je odmah nakon sastanka rekao da ništa nije potpisao, niti prihvatio, kamoli nezavisnost i članstvo u UN. Kad smo pravili analizu, to su ključne stvari, o ostalim stvarima se može razgovarati. Čovek koji se zove Danijel Sever, najveći srbomrzac priznaje da ne važi nikakav nepotpisani sporazum. Ko je vodio zapisnik, nije bio zapisnika. Ko tvrdi da je prihvatio, ko je svedok? Njima je za ulazak u Srbiju je dovoljna lična karta, a za izlazak iz Srbije neka koriste pasoš. Najveći problem u Velikoj Britaniji je sada albanska mafija. Albanski jezik je romanizovan, ali nije evropski jezik, ne pripada nijednoj grupi. –  objasnio je Šešelj na Hepi televiziji, a potom se osvrnuo i na izbore u Crnoj Gori.

 

  • Očekujem da će nova vlada posle sledećih parlamentarnih izbora biti koaliciona, i da će naći zajednički jezik u poboljšanju u ekonomsko – socijalnog položaja stanovništa i borbi protiv kriminala. Crna Gora ne može da bude antisrpska dok ne povuče priznanje nezavisnost Kosova i Metohije. Ali ćemo o ovoj temi treba razgovarati nakon izbora. Crna Gora je nekad bila neosporno čisto srpska država. Neka se sad svako izjasni kako želi. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter