Izvor: bsc happy portal
14.02.2023 u 10:59
0

ASTROLOG IVANA ZA HAPPY BSC PORTAL: Ovi horoskopski znaci cvetaju u narednih 7 dana! SVA VRATA SU VAM OTVORENA!

Šta nas očekuje u narednih 7 dana?

OVAN
POSAO: U danima pred vama okolnosti će vas navoditi na dodatne poslovne aktivnosti.
To će vas dodatno aktivirati, na neki način i dodatno umarati. Dane pred vama možete iskoristiti za pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.
LJUBAV: Gde god se pojavili, primetićete da ste primećeni. Bićete zanimljivi i privlačni drugima pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, pogledajte poslovno okruženje.
ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta.
BIK
POSAO: Promene u smislu nove organizacije vam predstoje kao i spremnost da se izborite za ono što vam pripada i to će biti vas uspeh u danima pred vama.
Sledite svoje misli i ideje i budite dosledni i profesionalni.
LJUBAV: Sigurnost će vam postati važna u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje sigurnosti i određenih uverenja.
Oni koji su još sami sada će birati samo trajne ljubavne opcije.
ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro posetiti stomatologa.
BLIZANCI
POSAO: I ako osećate da vas posao opterećuje shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju.
Sve više ste spremniji da jasno i glasno izraziti svoj stav, jasno uz argumente.
LJUBAV: Oni koji su u vezama imaće sve jaču potrebu za definisanjem ljubabnog odnosa. Oni koji još traže srodnu dušu vmoguće je da će postati glavna zvezda večernjih izlazaka.
ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe prolaznog karaktera.
RAK
POSAO: Imaćete mogućnosti poslovnog napredovanja.Mnogi horoskopski Rakovi će voditi  stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Bićete podsticajni u  razvoju novih ideja ili tehnologija.
LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, neki će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a oni Rakovi, koji su još sami, počeće izlaziti više.
ZDRAVLJE:Moguće oscilacije krvnog pritiska.
LAV
POSAO: U danima pred vama sve u vezi svog posla možete sagledati u celini. To će vam definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zvisiće isključivo od vas.
LJUBAV: Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za društvene događaje.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.
DEVICA
POSAO: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što se zahteva od vas, bez odlaganja, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze.
LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svideti. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate prijateljstvo ili se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.
VAGA
POSAO: Dani su dobri za sređivanje već započetih poslova. I oni zahtevniji i odgovorniji poslovi ići će vam dobro u danima pred vama. Možete praviti planove i razrađivati detalje.
LJUBAV: Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod  u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.
ZDRAVLJE: Osetljivost parnih organa.
ŠKORPIJA
POSAO: Iz dana u dan vama će postajati  jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati što vas može  podstaći  na razvoj novih planova.
LJUBAV: Postaćete sigurniji.
Oni koji su još sami mogli bi početi osećati bliskost s jednom osobom s kojom ih se po ničemu ne bi moglo spojiti.
ZDRAVLJE: Psihička opterećenost.
STRELAC
POSAO: U danima tokom ove sedmice potrebno je da budete informisani na vreme. Cela vaša poslovna situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.
LJUBAV: Sve ono što vam nije bilo jasno u ljubavnom odnosu postaće jasnije u danima pred vama. Moguća pojava osobe iz prošlosti.
ZDRAVLJE: Oslobodite se svega što vam stvara nemir i opterećenje. Nekada to mogu biti i naporni ljudi.
JARAC
POSAO: Uvidećete da se umarate pa je zato potrebno da pažljivo isplanirati radne sate.
Vi to dobro znate.
LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama ili braku uživaće u svojoj svakodnevici.
ZDRAVLJ: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.
VODOLIJA
POSAO: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacij i uporniji rad.
LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u  sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo usamljeni.Razmislite o sebi i svojim izborima.
ZDRAVLJE: Odlično.
RIBE
POSAO: Radna nedelja pred vama biće promenljiva. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odložiti. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati.
LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo kako ste zamislili, stvari će se razviti u vašu korist.
ZDRAVLJE: Sledite svoj unutrašnji glas.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter