Izvor: Mozzartsport.com
20.02.2023 u 15:30
0

Dragan Pešić novi šef stručnog štaba kluba iz Kruševca, posle poraza smenjen trener

Kruševljani ekspresno našli rešenje za klupu, posle odlaska Dušana Đorđevića

Vezao je Napredak katastrofalni niz, od osam mečeva bez pobede, porazom protiv Pazara pod Bagdalom (0:1) i dosadašnji strateg, Dušan Đorđević, pozdravio se juče sa dosadašnjim pulenima.

Nije mnogo vremena trebalo upravi Napretka da pronađe novo rešenje – dogovor je postignut sa Draganom Perišićem.

Iskusni trener je do sada vodio Radnički iz Pirota, sremski Radnički, Železničar iz Pančeva, a u superligaškoj konkurenciji Radnik, na čijoj klupi je sedeo svega šest puta. Sa Železničarom je prošle sezone izborio plasman u baraž za ulazak u Mozzart Bet Super ligu, ali je u dvomeču bolji bio Radnički 1923.

Napredak trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli šampionata, sa svega 19 osvojenih bodova i u sledećem kolu, u četvrtak, dočekuje niški Radnički.

Srbija izgubila jednog od najvećih talenata, mladi Srđan Bajčetić na spisku reprezentacije Španije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter