Izvor: Sportski žurnal
13.02.2023 u 10:28
0

Harden: Više ne izgledam kao gubitnik koji je odustao od kluba! Svašta se pisalo o meni!

Bruklin je nedavno ostao bez Kajrija Irvinga i Kevina Durenta

Igrač Filadelfije Džejms Harden ne kaje se što je pre nešto više od godinu dana napustio Bruklin.

– Sada više ne izgledam kao gubitnik, koji je odustao od kluba. Svašta se pisalo i pričalo o meni kada sam odlazio. Odmah sam shvatio šta se dešava i rešio da ne budem deo toga. Nisam hteo da se nosim sa tim, već da igram košarku i zabavljam se na terenu. Sada pogledajte sastav Netsa, to je potpuno novi tim – rekao je Harden.

NIŠTA BEZ JOKIĆA! Nestvarnim tripl-dablom pokorio Šarlot! (VIDEO)

Bruklin je nedavno ostao bez Kajrija Irvinga koji je prešao u Dalas, dok je Kevin Durent sada član Finiksa.

Tanjug/AP Photo/Jason DeCrow)

Harden, Durent i Irving su zajedno odigrali samo 16 utakmica.

– Nisam tražio da odem tek tako. U Hjustonu mi je bilo dobro. Jasno je da tamo nisam imao šansu da osvojim prsten, ali mi je bilo lepo. Zbog toga mi je teško palo da napustim porodicu i odem u Bruklin. Onda sam morao da odem, ali nije to tek tako. Postojali su razlozi zašto sam tražio trejd, na kraju sam bio zadovoljan zbog onoga što je klub dobio zauzvrat. Dobili su dobre igrače – kazao je košarkaš Filadelfije.

On je istakao da je Bruklin imao dosta problema, ali nije želeo da govori o detaljima.

– Mnogo toga nije funkcionisalo u klubu, previše internih problema. Nikada neću da govorim javno o detaljima, ali to su razlozi zašto sam otišao – zaključio je Harden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter