Izvor:
14.10.2019 u 12:00
0

LJUBOMORA ESKALIRALA: Milijana nije mogla da se kontoliše! ŠOKIRAĆE vas šta je Slađa REKLA! (FOTO)

Velika rasoprava esklairala je u emisji "Jutarnja kafica" koju vodi Vesna Vukelić Vendi u rijalitiju "Parovi" kad je povedena tema varanja Milijane Božić. Odmah je pozvan da dođe Milojko Božić. Voditeljka je rekla da Milojko sedne pored Slađe Petrović. Na to je Milijana vrlo burno reagovala, ali nije imala kud. Na Vendino pitanje da li bi Slađa mogla da bude Milojkova ljubavnica Milijana je rekla:

Nema šanse. Nikako! – galamila je Milijana.

Ako ti možeš da imaš ljubavnike mogu i ja da budem Milojkova ljubavnica. Baš ću se potruditi da budem njegova ljubavnica – bila je sigurna Slađa.

Pored Uroša je sedela Milijana i on nije spuštao ruku sa njene butine. Milijana je tvrdila da je Era Ojdanić pre njen tip nego unuk mu što su svi zaključili da Milijana "nabija rogove" svom suprugu.

Gledajte uživo "Jutarnju kaficu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter