Izvor: Kurir
24.03.2023 u 15:59
0

Preminuo od posledica prebijanja! UHAPŠEN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO STRICA!

Bane J. (26) i Stevan N. (25), koji su osumnjičeni da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53) prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni su danas u Hrtkovcima.

Navodno su uhapšeni u okolini jednog restorana u Hrtkovcima.

Dragiša J, podsetimo, preminuo je od posledica prebijanja nakon što ga je sinovac Bane J. sa drugom tukao do neprepoznatljivosti.

https://happytv.rs/hronika/hapsenje-u-sapcu-zbog-utaje-poreza/557301/

– Udarali su ga dok nije izdahnuo. Bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo – rekao je jedna od očevidaca Rambo Jovanović.

Problem je prema njegovim rečima nastao kada su se osumnjičeni pojavili na vratima kuće oca bivše Banetove žene.

– Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša žena Baneta J. U toj kući se zadesio i njegov stric i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio nožem stricu, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli – prepričava Jovanović.

Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter