Izvor: HAPPY BSC
14.03.2023 u 15:52
0

PSŽ nije najgori: Evo koji klub je odigrao najviše utakmica u Ligi šampiona, a nikad je nije osvojio

Toliko godina igra Ligu šampiona, a ne može da dođe ni do završnice, kamoli da je osvoji. Pariz Sen Žermen ponovo je ispao u osmini finala, a zanimljivo da nije najgori učesnik bez pehara.

Jedan klub je odigrao više utakmica u elitnog evropskom takmičenju, a da ga nikad nije osvojio.

Arsenal!

Zanimljivo je da je PSŽ uspeo da odigra čak 137 mečeva u Ligi šampiona, ali još nema prestižni „ušati pehar“. Najbliže cilju bio je 2020, kad je u finalu poražen baš od Bajerna, koji ih je i sinoć izbacio.

Ipak, procentualno gledano – Arsenal je lošiji u Ligi šampiona, tačnije klub iz Londona je odigrao ubedljivo najviše mečeva u Ligi šampiona, a da nikad nije osvojio pehar koji je Crvena zvezda uzela 1991.

„Topdžije“ su odigrale 177 utakmica u klupskom elitnom evropskom takmičenju, najviše u eri Arsena Vengera, ali još nemaju naslov prvaka. Svoje jedino finale Arsenal je igrao 2006. godine i tada je izgubio od Barcelone s 2:1.

UEFA Liga šampiona na Areni: Inter brani minimalac na „Dragau“, Sitiju treba pobeda za prolaz u četvrtfinale (raspored utakmica)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter