Izvor: BSC Happy
20.03.2023 u 16:00
0

SAD GURAJU UKRAJINU U PROPAST: Još 350 miliona pomoći!

SAD su spremne da objave da će poslati Ukrajini 350 miliona dolara u oružju i opremi, rekli su američki zvaničnici u ponedeljak

Dok se nastavljaju žestoke bitke sa ruskim snagama za kontrolu nad gradom Bahmut, a trupe se pripremaju za očekivanu prolećnu ofanzivu, siže pomoć SAD.

Najnoviji paket pomoći uključuje veliku količinu raznih vrsta municije, kao što su rakete za raketne sisteme visoke pokretljivosti, kao i neotkriveni broj cisterni i čamaca na reci, prema zvaničnicima.

POLJSKA ĆE UĆI U SUKOB SA RUSIJOM AKO UKRAJINA NE USPE DA SE ODBRANI! Ambasador: „Nećemo imati drugog izbora!“

Zvaničnici su rekli da će to biti objavljeno kasnije u ponedeljak.

Dolazi u trenutku kada je kineski lider Si Đinping stigao u Moskvu u ponedeljak, dajući politički podsticaj ruskom predsedniku Vladimiru Putinu protiv Zapada samo nekoliko dana nakon što je za liderom Kremlja izdat međunarodni nalog za hapšenje zbog optužbi za ratne zločine u vezi sa Ukrajinom.

Zvaničnici su rekli da će američka pomoć biti uzeta iz zaliha Pentagona preko predsedničkog autoriteta za povlačenje, tako da će moći brzo da bude isporučena na front.

SAD su Ukrajini pružile više od 32,5 milijardi dolara vojne pomoći. Zvaničnici su govorili pod uslovom anonimnosti jer paket pomoći još nije javno objavljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter