Izvor: BSC happy portal
17.03.2023 u 20:44
0

PREDSEDNIK OBIŠAO SREMSKI OKRUG: Vučića u Mitrovici dočekalo više od 10.000 građana! (FOTO)

Na kraju dana, predsednik Vučić je u Sremskoj Mitrovici govorio pred više od 10.000 građana.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je bio u poseti Sremskom okrugu.

PREDSEDNIK U SREMSKOM OKRUGU: Vučić u pogonu „Plastik Gogić“ u Inđiji!

On je rekao da je Sremski okrug jedan od najrazvijenijih i da velikom brzinom napreduje. Najavio je dalja ulaganja u infrastrukturu u tom delu Srbije, kao i u zdravstvene i obrazovane ustanove. Predsednik je ocenio da se zbog situacije u svetu i nad našom zemljom nadvila opasnost, zbog čega moramo da vodimo ozbiljnu i odgovornu politiku.

U Donjem Tovarniku predsednika je dočekao veliki broj građana koji je potom razgovarao sa predstavnicima lovačkog udruženja Donji Tovarnik, udruženjem žena „Sunčev cvet“ Donji Tovarnik, a potom i obišao mini zoo vrt. Predsednik je potom stigao u Staru Pazovu gde je opišao kompaniju „Moj slatkiš“.

U Inđiji je predesednik posetio proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“, a u Rumi je obišao novi objekat PU Poletarac. Predsednik je u Šidu obišao poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer.

Na kraju dana, predsednik Vučić je u Sremskoj Mitrovici govorio pred više od 10.000 građana.

18.21 – Više od 10.000 građana dočekalo predsednika Vučića u Sremskoj Mitrovici: Moj posao je da sačuvam našu decu

Više od 10.000 građana dočekalo je predsednika Vučića u Sremskoj Mitrovici. Kada se predsednik pojavio, otpevana je himna Srbije „Bože pravde“, posle čega se Vučić obratio okupljenima.

– Mnogo puta sam bio u Sremskoj Mitrovici, ali nikada pred ovolikim brojem ljudi. Hvala vam – počeo je predsednik, pa nastavio:

– Govoriću o onome što se nadvilo i nad našom zemljom kao velika opasnost. Danas svi razumeju šta se u svetu zbiva.

– Danas sam dobio vest o nalogu za hapšenje ruskog predsednika Putina. Pokušaću da kažem kako će to da utiče na našu zemlju. Izvesno je da svet klizi u dodatnu eskalaciju sukoba. Od toga što će u Rusiji naići na javni podsmeh, a nije to stvar za podsmeh, do toga da je Zapad ovim pokazao da će ići do kraja. To govori da će još mnogo vode proteći i Dunavom i Savom i Dnjeprom i Volgom dok se krvavi sukob ne zaustavi. Ovo govori da će i jedni i drugi ići do kraja, kao i da Zapad želi da izvrši dodatni pritisak na one koji nisu najoštrije okrenuti protiv Rusije. Šalju signal da svako ko čak i flertuje sa Putinom, snosiće teške posledice. Sasvim sam svestan situacije sa kakvom ćemo morati da se suočimo. Moraćemo još bolje da promišljamo svaki potez u budućnosti. Moraćmo da bude odgovorni i ozbiljni. Nismo daleko od izbijanja trećeg svetskog rata.Nisam bezdušan, ali moj posao je da budem čak i bezdušan da bih sačuvao našu decu, sada kada gine stotine hiljada ljudi – rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter