Izvor: BSC HAPPY
02.02.2023 u 15:22
0

Andrija Mandić kandidat Demokratskog fronta za predsednika Crne Gore: Veruje u pobedu i da očekuje podršku svih građana Crne Gore!

Nova srpska demokratija (NSD) i Demokratska narodna partija (DNP) su danas podržali kandidaturu Andrije Mandića za predsednika Crne Gore, dok će odluku o tome kasnije popodne doneti Pokret za promene. Te tri partije čine koaliciju Demokratski front.

Mandić je lider Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF).

Mandić je, kako je saopšteno iz NSD-a poručio da veruje u pobedu i da očekuje podršku svih građana Crne Gore.

„Ovo je bitka za pomirenje, ovo je bitka svih koji ne žele da Crna Gora bude zarobljenik mafije, kao i onih stranih adresa koje ne misle dobro našoj državi. Mi moramo da vratimo centar odlučivanja o budućnosti ove zemlje u Crnu Goru. Zato ćemo razgovarati sa svakim čovekom, u svakoj opštini, da mu poručimo da smo spremni da vodimo našu zemlju napred“, kazao je Mandić.

Zato je, kako je rekao, pružena ruka svima, za jedinstvenu i pomirenu Crnu Goru.

„Pozivamo sve građane koji žele da ova država krene napred i izađe iz mržnje i podela da budu zajedno sa nama na putu pobede“, zaključio je Mandić.

Iz DNP-a su pozvali političare, NVO sektor, istaknute intelektualce i građane kojima je, kako tvrde, stalo do očuvanja nezavisnosti države, poštovanja njenog Ustava, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, da pruže podršku Mandiću.

Borelj zabrinut zbog porasta tenzija između Bugarske i S. Makedonije!

„Koji je svojim dosadašnjim javnim angažmanom i beskompromisnom borbom protiv režima Mila Đukanovića dokazao da će biti dostojan predsednik svih građana Crne Gore“, navode oni.

U saopštenju DNP-a se navodi da će građani na predstojećim predsedničkim izborima birati tri kandidata: „jedan će biti predstavnik mafije, drugi predstavnik ambasada, a treći predstavnik naroda“.

„Andrija Mandić je nesumnjivo predstavnik naroda, i nemamo dilemu da će njegova pobeda označiti trijumf narodne volje, koja Crnu Goru želi da vidi kao ekonomski prosperitetnu, nezavisnu od svih spoljnih uticaja, i oslobođenu od organizovanog kriminala i korupcije“, naglašavaju iz DNP-a.

Smatraju da to što je, kako kažu, DF za manje od sedam dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške Andriji Mandiću kao predsedničkom kandidatu, najbolje govori o snazi njihovog političkog saveza“, ali pre svega o činjenici da je Crna Gora krenula pravim putem“.

„Uvereni u pobedu Andrije Mandića, još jednom pozivamo sve, kojima je Crna Gora na srcu, da nam se pridruže u pobedničkoj kampanji, i da budu dio istorijskog procesa koji smo započeli 30. avgusta 2020. godine. I da ne podležu instant-političkim eksperimentima i kontroverznim ličnostima, koje projektuju ili mafija, ili ambasade“, navodi se u saopštenju.

Kandidatura Mandića je druga po redu za predsedničke izbore, a prvu su objavili iz Pokreta Evropa sad za svog lidera Milojka Spajića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter