27°C

Beograd

ZATVOREN CENTAR GRADA: Evo kako će danas saobraćati linije gradskog prevoza tokom proslave oslobođenja Beograda!

Tokom memorijalnog defilea u okviru manifestacije "Dani slobode", od 10 do 15 sati biće zatvorene pojedine ulice u centru grada. Saobraćaj se neće odvijati u ulicama Kralja Milana, Kolarčevoj i Terazijama, usled čega će doći do izmena na linijama 19, 21, 22, 29, 24, 26, 37, 44, 31, 27, E9 i E2.

- Trolejbuske linije 19, 21, 22, 29 se privremeno skraćuju od perifernih terminusa do Trga Slavija. Privremeno se uspostavlja stajalište za linije broj: 19, 21, 22 i 29 na Trgu Slavija u zoni platoa ispred Narodne Banke Srbije (između ulica Kralja Milana i ulice Nemanjina).

- Vozila sa linija broj 24, 26, 37, 44, kao i minibus linija E2 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama. Privremeno se uspostavlja stajalište u smeru prema ulici Bulevar kralja Aleksandra u ulici Makedonska, u visini postojećeg stajališta za noćni prevoz ispred preduzeća "Dunav osiguranje".

- Vozila sa linije 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemnjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom

- Vozila sa linije 27 će, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg Republike, terminus "Trg Republike"; u suprotnom smeru redovnom trasom.

- Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike, Francuska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Takođe, usled saobraćajne nezgode koja se rano jutros dogodila na Slaviji, došlo je do izmene u saobraćanju pojedinih tramvajskih i trolejbuskih linija.

Tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela, a umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi.

Blic.rs
Foto: Twitter

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar