0°C

Beograd

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Sedam osoba povređeno u saobraćajnim nesrećama, deca od 15 godina u alkoholisanom stanju!

Sedam osoba je lakše povređeno u sedam saobraćajnih nezgoda prethodne noći u Beogradu, a bilo je i slučajeva alkoholisanih osoba među kojima su bila deca uzrasta 15 i 16 godina, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 20.38 sati na uglu Bulevara Nikole Tesle i Brankove ulice povređena je 33-godišnja ženska osoba, koja je potom prevezena u Urgentni centar, a u istu ustanovu prebačen je i 36-godišnji muškarac koji je povrede zadobio u saobraćajnoj nezgodi u Severnom bulevaru u 21.33 sati.

U Brankovoj ulici kod broja 18 u 22.08 sati povređena je 26-godišnja ženska osoba, koja je posle ukazane pomoći odbila dalji transport, a u Belaričkoj ulici kod broja 61 u 22.11 sati povređen je 18-godišnji muškarac koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu u 00.17 sati povređen je 21-godišnji muškarac, koji je takođe prevezen u Urgentni centar, dok je u 01.43 sati na uglu Galvne ulice i Avijatičarskog trga u Zemunu povređena 36-godišnja ženska osoba, koja je prevezena u KBC Bežanijska kosa.

Tanjug
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar