Izvor: Blic.rs
07.01.2020 u 13:18
0

VAISTINU PRAZAN BEOGRAD: Prestonica kao grad duhova

Beograd je na Božić osvanuo prilično hladan, sa četiri-pet stepeni ispod nule, osunčan, ali i – potpuno pust. Gde god da krenete možete naići samo na zatvorene radnje, ali i tek ponekog prolaznika koji je krenuo u šetnju ili eventualno na posao.

Sve ulice su potpuno puste, sa retkim automobilima, a čak su i vozila javnog gradskog prevoza, koja idu po nedeljnom redu vožnje – prazna.

– Od Banovog brda do „Beograđanke“ sam putovao 13 minuta. Milina. Najlepši dan u godini za vožnju gradskim prevozom – rekao nam je jedan sugrađanin.

Čak i sam centar grada je potpuno pust. Na prste jedne ruke mogli smo da izbrojimo prolaznike na Terazijama, Trgu republike, u Knez Mihailovoj. A jedino smo zatekli par kiosaka koji su radili, te nekoliko kafića koji su neumorno čekali prve goste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter