6°C

Beograd

Photo: twitter

Izvor: tanjug

DVE HILJADE SRPSKIH ZASTAVA: Beograd ponosno dočekuje Sretenje

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Beograd u svečarskom raspoloženju dočekuje Dan državnosti Republike Srbije.

Vesić je rekao da je grad ukrašen sa dve hiljade srpskih zastava, a od večeras do utorka, Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Republike Srbije.

ŠESTORO NAPUŠTENE DECE DOBILO SMEŠTAJ Brat i sestrice prebačeni u ustanovu u Vojvodini

- U bojama zastave biće osvetljene Palata Albanija, Avalski toranj i fontana na Slaviji, čiji će muzički repertoar biti prilagođen prazničnom raspoloženju, pa će biti emitovane patriotske pesme - rekao je Vesić.

UŽAS: Građani Požarevca ojađeni od strane gradskih čelnika

On je dodao da će u čast Dana državnosti dekorativna rasveta u Beogradu biti uključena sve do utorka, 18. februara, kada počinje njeno uklanjanje, osim u Knez Mihailovoj ulici.

DANAS JE SVETI TRIFUN: Od ovog dana zima počinje da popušta, a ako želite da se zaljubite uradite sledeće!

Kako je poručio, na svim javnim institucijama, čiji je osnivač Grad Beograd, biće istaknute državne zastave.

ŠOK ZA VIRTUS: Ne pomaže ni Teodosić

- Grad Beograd poziva preduzeća, institucije, stambene zajednice, kao i građane koji imaju državne zastave da ih istaknu u vreme praznika. Naš najveći i najvažniji praznik je Dan državnosti. Proslavimo ga dostojanstveno, jer time pokazujemo da poštujemo ne samo svoju zemlju već i našu svetlu istoriju i tradiciju - rekao je zamenik gradonačelnika.

HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Jarčevi, nema razloga da se ponašate impulsivno; Škorpije, napravili ste propuste sa voljenom osobom!

On je u ime Grada Beograda čestitao Dan državnosti svim građankama i građanima Beograda.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti