0°C

Beograd

Kolaps u Beogradu: Ogromne gužve u saobraćaju, sve zakrčeno!

Saobraćaj u Beogradu već danima ne funkcioniše čak ni "kako-tako" zbog novogodišnje groznice, a sam finiš 2016. godine donosi još veće gužve.

Poslednja prilika za nabavku poklona, opremanje frižidera i pripremu praznične trpeze, ali i kraće radno vreme, naterala je veliki broj Beograđana da sednu u svoje automobile i da još od 13 časova zakrče veći deo glavnog grada Srbije.

Krenimo od auto-puta - gužva u smeru ka Nišu kreće od Tošinog bunara, a lagodnu vožnju možete očekivati tek posle Dušanovca. U pravcu ka Zagrebu je situacija mnogo bolja, pa se kolona sporije kreće "samo" od Sava centra do Geneksa.

Novobeogradske ulice su opterećenije nego inače, posebno Bulevar Mihajla Pupina i Bulevar Nikole Tesle (od istočnog krila Palate Srbija), a gužva je i u centru Zemuna.

Prilaz Mostu na Adi je takođe problematičan, a zakrčenje se preliva duž Jurija Gagarina do Delta sitija. Iako je novi most, po običaju, prohodan, preostala tri preko Save su "u crvenom" u pravcu ka gradu, dok je do Novog Beograda mnogo lakše stići.

Centralne gradske ulice su prepune vozila - Pariske do 25. maja, od Nemanjine do Slavije, preko Vračara do Crvenog krsta kao i od Tašmajdana, kroz Takovsku i Svetogorsku do samog centra. Bulevar Despota Stefana je najprohodniji kod Botaničke bašte, a usporen je saobraćaj i u Ruzveltovoj, Cvijićevoj i Dimitrija Tucovića i kod Bogoslovije.

Tako je prilaz Pančevačkom mostu otežan sa svih strana zbog gužvi, ali se vozila preko samog mosta kreću u oba smera neometano.

B92
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar