24°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Zbog nezgode usporen saobraćaj od Obrenovca ka Surčinu

Na delu puta Obrenovac - Surčin dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje se saobraćaj odvija usporeno, ekipe su na terenu, a svim vozačima se savetuje da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, saopštili su popodne Putevi Srbije.

Saobraćaj se usporeno odvija i od tunela Straževica ka Bubanj Potoku.

Na deonici Nova Pazova - Novi Banovci u smeru ka Beogradu izvode se radovi na popravci oštećenog natputnjaka, a planirani rok za završetak je 30. jun.

U zoni radova u duzini od 800 metara za saobraćaj je zatvorena traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno.

OVO MORATE PROČITATI

NA DANAŠNJI DAN JE ISPISANA SRPSKA ISTORIJA: Slomljena je NATO STRELA, NIJE BILO PREDAJE!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

FUDBALSKA LEGENDA: Zbog ožiljka su ga nazivali nakazom, imao je teško detinjstvo (VIDEO)

SNAŽAN URAGAN POGODIO RUSIJU: Nosio sve pred sobom, letele dizalice i krovovi (VIDEO)

KATASTROFA U NAJAVI: Narednih sedam dana u pojedinim mestima temperature jedva iznad nule!

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu, a alternativni putni pravac su petlje Novi Banovci ili Stara Pazova.

Na deonici Ralja - Požarevac - Velika Plana (most Krnjevo) u toku su radovi na periodičnom održavanju mosta do 5.avgusta, za saobraćaj je zatvorena traka u smeru ka Nišu i preusmeren je na preticajnu traku u smeru ka Beogradu.

Od petlje Merošina do petlje Doljevac do 13. juna izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, za saobraćaj je zatvorena desna traka u smeru Niš-Leskovac, a alternativni putni pravac za uključenje ka Leskovcu i Vranju je preko petlje Niš Jug.

U tunelima Železnik, Lipak i Straževica do 31. maja izvode se radovi na čišćenju i pranju revizionih staza i kišne kanalizacije, u pokretu u oba smera u krajnjoj desnoj traci, u periodu od 22.00 do 5.00 časova.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu, zadržavanje za teretnjake je sat vremena, a na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar