Izvor: Tanjug
11.06.2020 u 12:03
0

ROMANTIKA NA ADI! Festival francuskog filma u okviru Drive in bioskopa

Drive in bioskop na otvorenom na Adi Ciganliji od 24. do 27. juna postaće bogatiji za filmska ostvarenja koja stižu iz Francuske u okviru drugog Festivala francuskog filma.

Program koji će posetioci moći da prate iz svojih automobila, činiće četiri naslova koja će premijerno biti prikazana na velikom platnu na Adi, dok će prateći program koji će činiti osam filmova biti prikazan na platformi MOJ OFF .

Planirano je da na platformi svakog dana budu prikazana po dva besplatna filma. Festival će u sredu 24. juna u 21 čas otvoriti francuska krimi drama “Noćna smena“ rediteljke An Fontejn koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Internacionalnom filmskom festivalu u Berlinu.

OVO MORATE ZNATI

Dečak ZAPOMAGAO tokom krvavog pira: Policijo, UBIO MI JE MAJKU NOŽEM u SRCE!

EKSKLUZIVNO! DARKO MLADIĆ ZA HAPPY TV: Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice!

DERBI VEČITIH OSTAVIO SVET U NEVERICI: Dok mi zatvaramo tribine, oni igraju pred 25.000 ljudi (FOTO)

JECAJI I JAUCI NA GROBLJU: Pop u Bečeju NIJE HTEO DA SAHRANI DEČAKA jer nije bio kršten!

Situacija sa KORONOM IZMIČE KONTROLI: Dr Tiodorović UPOZORAVA na ozbiljnost situacije!

ESTRADA U STRAHU! POČELO MASOVNO TESTIRANJE: Evo ko je zaražen, ko čeka rezultat testa, kako cela procedura izgleda I KAD ĆEMO SAZNATI NALAZE

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: Testirao sam se na koronu!

Priča prati tri policijska službenika koji dobijaju zadatak da ilegalnog migranta isprate do pariskog aerodroma „Šarl de Gol“ i smeste ga u avion kojim je planirano da se po naređenju, vrati u svoju domovinu.

Poslednjeg dana festivala biće prikazan triler francusko-belgijske koprodukcije “Prevodioci”.

Film dolazi od francuskog reditelja Režisa Roansara, dobitnika nagrade publike na Internacionalnom filmskom festivalu u San Francisku 2013. godine.

U ovom ostvarenju u kome grupa prevodilaca zatvorena u bunkeru radi na prevodu čuvene trilogije, jednu od glavnih uloga tumači glumac Lamber Vilson.

Detaljan program festivala biće predstavljen sledeće nedelje.

Festival francuskog filma je projekat koji se već drugu godinu održava u saradnji Francuskog instituta u Srbiji, Kombank Dvorane i MCF Megakom filma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter