21°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

Otvoreni BAZENI na Tašu SPREMNI za POSETIOCE! OVO SU pravila kojih se kupači MORAJU PRIDRŽAVATI!

Otvoreni bazeni Sportskog centra (SC) "Tašmajdan" od danas ponovo rade, uz maksimalno 350 posetilaca i uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mera zaštite.

Pre ulaska svim kupačima će se meriti temperatura, redarske službe će ih smeštati na bezbednu udaljenost, a na svakih 15 do 30 minuta biće vršena dezinfekcija prostorija, kaže direktor SC "Tašmajdan" Milan Novović.

PROČITAJTE JOŠ

Boris Milošević želi da ide na PROSLAVU "Oluje, ali to NIJE DOVOLNJO: Jadranka Kosor mu uputila SRAMOTAN ZAHTEV!

Poznat TAČAN DATUM kada Srbija dobija NOVI PARLAMENT!

OVO su NAJNOVIJI PODACI o TURIZMU u Hrvatskoj: Najgora sezona u ISTORIJi!

Dr. KON: Odlazak na BAZEN je PRIHVATANJE RIZIKA!

Od 10. marta trajala je rekonstrukcija bazena, koja je obuhvatila sanaciju školjke bazena, novo prohromsko korito, te bazen sada ima novo ruho.

Novović navodi da u trenutnim okolnostima epidemije, posetioci imaju obavezu da poštuju sve preporuke nadležnih organa, kao i službenih lica na bazenima.

Sredinom maja ponovo je počeo i rad zatvorenih bazena na Tašmajdanu, uz maksimalno 80 do 100 kupača i uz mere zaštite, a Novović napominje da se za to vreme na bazenima niko nije zarazio koronom.

Kaže da je strogo zabranjeno i spremanje hrane u okviru kompleksa bazena i podvlači da sve mere gradskog Štaba za vanredne situacije moraju biti poštovane.

Radno vreme otvorenih bazena je od 10 do 19 cašova, cena karata je 350 dinara, a prema najavama direktora SC "Tašmajdan" od sledećeg petka bi trebalo da počne i noćno kupanje, od 20 do 23 časa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar