7°C

Beograd

Relativno mirna noć U Beogradu: PET SAOBRAĆAJNIH NEZGODA, povređeno sedam osoba!


U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, sve pre ponoći, a u njima je povređeno ukupno sedam osoba.

U 19:40 sati u Ulici Kneza Višeslava povređen je 63-godišnji muškarac i prebačen u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Ulici Pilota Mihajla Petrovića BB u 21.17 sati povređen je 31-godišnji muškarac, koji je potom prevezen na Institut za ortopediju na Banjici.


Muška osoba stara 50 godina povređena je u 20:21 sati na Zvezdari, ali je odbila dalji transport, a u 21:17 sati na Slanačkom putu kod Lešća povređena su dva 20-godišnja muškarca od kojih je jedan prevezen u Urgentni centar, a drugi na Institut za ortopediju na Banjici.

U 23:24 sati kod obilaznice kilometar i po od Surčinske petlje povređena su dva muškarca, starosti 60 i 35 godina, i obojica su prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

Tokom noći su se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe, a Hitna pomoć je imala 117 intervencija od kojih 15 na javnom mestu.

Juče su, navela je Macura, zabeležene 152 intervencije Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu, uključujući 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teško povređenih.


Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar