37°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

VESIĆ: HVALA NOVAČE u ime Beograda! Pogledajte kako će se Beograd zahvaliti teniseru! (FOTO)

Novak Ðoković će od sutra i zvanično biti najbolji teniser na svetu svih vremena, a u čast tome na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda, od 19.00 do 22 časa, biće prikazana projekcija snimaka s njegovim najboljim potezima u dosadašnjoj karijeri, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

VAŽNO

OTKRIVENO: Evo ko su IZMASAKRIRANI navijači čije su fotografije objavljene sinoć

NOVA PROGNOZA PROFESORA KOČOVIĆA: Evo šta nas čeka! (FOTO)

DIVLJANJE SA KORONA ŽURKAMA SE NASTAVLJA: Novosadska policija upala u kuću prepunu ljudi!


Osim toga, na bilbordima na koje Skupština grada Beograda ima pravo, biće ispisane poruke zahvalnosti Ðokoviću, a zgrade u prestonici Srbije koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu - Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvetljene bojama srpske zastave jer boje te zastave, kako ističe Vesić, Novak sa ponosom nosi na svom dresu i s ponosom proslavlja svojim pobedama u svetu.

- Na taj način želimo da mu se još jednom zahvalimo za sve što je uradio za Srbiju i za Beograd. Sa sutrašnjim danom, Novak će biti zvanično teniser koji je proveo najviše nedelja na prvom mestu ATP liste. Za nas u Beogradu Novak Ðoković je uvek bio najbolji teniser na svetu, a sada je zvanično za čitav svet, čak i za one koji ga ne vole i koji mu ni to ne priznaju -, kazao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠ

POTRESNE PORUKE: Poznati se opraštaju od glumca

NOVI DETALJI U VEZI SLUČAJA SILOVANJA U ŠKOLI ALEKSIĆA: Od 436 svedoka, ostalo samo 7 koji će pričati u njegovu odbranu!

U VRHU! Srbija i dalje među vodećim zemljama po stopi vakcinacije

CRKVA DANAS PRAZNUJE POKLADE: Običaji nalažu jednu bitnu stvar!


Dodaje da je Novak Ðoković proneo slavu Beograda i Srbije širom sveta i da je mnogo učinio da naša zemlja i naši građani imaju dobar i pozitivan imidž.

Vesić naglašava da karijera Novaka Ðokovića još traje i da je siguran da će on još mnogo toga uraditi u sportu i u svojoj karijeri.

Kako kaže, grad Beograd mu je zahvalan i što će Beograd ponovo ove godine, posle nekoliko godina, dobiti teniski turnir koji je, kako je ocenio, glavni grad Srbije i zaslužio.

- Hvala, Novače, u ime Beograda -, poručio je Vesić i pozvao sve Beograđane i Beograđanke da sutra prošetaju do Skupštine grada i da se na taj način zajedno zahvale Novaku.

Pogledajte objavu.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Ana

Bravo Novace!Ponosni smo na tebe, lepo je biti tvoj savremenik!Hvala!


Ostavite komentar