-4°C

Beograd

TRI OSOBE POVREĐENE U DVE SAOBRAĆAJKE: Hitna pomoć intervenisala 124 puta!

Tri osobe povređene su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ulici Vojvode Stepe, kod broja 321, teže su povređene dve žene, a na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe.

Prva ekipa intervenisala je u 23.23 časova i odvezla u Urgentni centar devojku (26), koja je zadobila povrede glave i vrata, dok se druga ekipa uputila na lice mesta u 23.34 i prebacila u Urgentni centar ženu (40), koja je zadobila prelom potkolenice.

Jedna devojka (22) lakše je povređena u udesu, koji se dogodio u 21.35 časova u ulici Kirovljeva, te je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 124 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile dve saobraćajne nesreće, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 130 puta, od kojih 27 na javnom mestu, dodala je Macura.

tanjug.rs
foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar