15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

VESIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" POTVRDIO: Bir fest će biti održan, NEĆEMO LOKDAUN!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji potvrdio je da će Bir fest u Beogradu sigurno biti održan ove godine

NAJVAŽNIJE

Predsednik Vučić sutra se sastaje sa ambasadorima NR Kine i Ruske Federacije

ROĐAK DEČAKA (6) KOJI SE UTOPIO: Majka navodno nije mogla da pozove vatrogasce i policiju, da neko uskoči da spasi dete

TEMPERATURNI OBRT! U ovim delovima zemlje upaljen ŽUTI METEOALARM!

Vesić je gostujući podsetio da će u maju biti organizovan filmski festival FEST, uz sprovođenje svih epidemioloških mera.

- Predviđeno je da kapaciteti budu popunjeni do trećine i karte se već mogu naći u prodaji. Kao što smo organizovali Džez festival u decembru, tako ćemo organizovati i Bir fest, u skladu sa merama koje tada budu na snazi - istakao je Vesić.

Ukazujući da je važno da se polako vraćamo normalnom životu, on je naglasio da je vakcinacija upravo taj put za povratak i da se zbog toga zalaže da opštine koje su uspešne u vakcinaciji imaju određene privilegije.

- Situacija je sada drugačija, ovo traje duže od godinu dana. Sada imamo vakcinu i zbog toga smo zemlja koja neće lokdaun. On nam ne donosi rezultate. Mi smo jedna od retkih zemalja u svetu koja ima dovoljno vakcina - rekao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NAJAVIO: Zakon o metrou do kraja maja pred poslanicima

DR AŠANIN ISTIČE: Situacija bolja, ali NEMA OPUŠTANJA, pet vezanih dana mogu da izazovu NEVOLJE!

Vulin zatražio od Hrvatske objašnjenje incidenta u Borovu

On je podsetio da od danas ponovo kreće vakcinacija bez zakazivanja.

- Tokom praznika vakcinisali smo samo one zakazane. Vakcinisano je 6. 913 lica, odnosno 43, 2 odsto ukupne punoletne populacije. Revakcinisano je 453.740 lica - naveo je Vesić u gostovanju na Happy televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar