-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

VOZAČI, PAŽLJIVO! Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda, zbog radova na putu izmena u saobraćaju biće i na ovim deonicama

Na obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su danas Putevi Srbije.

NAJVAŽNIJE

INTERVENCIJE EKIPE HITNE POMOĆI: Dve saobraćajne nesreće, lakše povređene tri osobe

POSLANIK NEMAČKE DESNIČARSKE STRANKE: Srbiju, čiji je sastavni deo Kosovo, moramo približiti sebi

U SRBIJU STIGLA NOVA DOZA SINOFARM VAKCINA: Lončar pozvao mlade na vakcinaciju, još 9 dana za pomoć od 3000 dinara

NESTAO BOJAN (24)! Poslednji put viđen pre dva dana u selu Vračević

Jovana Preković šampionka Evrope u karateu!

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“), do 30. juna izvode se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“, u smeru ka Nišu.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Gradina - granični prelaz SRB/BUG (Gradina), od 25. maja do 15. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena desna traka, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, (od km 103+900 do km 104+560).

Prvomajska ulica u Pančevu - radovi na pojačanom održavanju od 20. maja do 25. maja uz suženje desne kolovozne trake, u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ulice ka Spoljnostarčevačkoj ulici. Alternativni putni pravac ulicom Radivoja Koraća.

Niška Banja-Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad