27°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Tanjug

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ: Beograd pomaže parove sa sekundarnim sterilitetom

Grad Beograd započinje sa realizacijom pomoći za parove sa sekundarnim sterilitetom u iznosu od 30 miliona dinara, izjavio je danas gradonačelnik Zoran Radojičić i najavio da će tim podovom biti objavljen javni poziv za podnošenje prijava bračnih/vanbračnih partnera.

VAŽNO

NE PROPUSTITE! VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA IZ BRISELA uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

ANA BRNABIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Neka KiM ne meša našu FLEKSIBILNOST sa kukavičlukom!

OLGICINA ŠKOLA: KAKO POSTATI LAŽNI DOKTOR? Bodi pile, kupi diplomu i nikako ne izdaj račune!

DA LI JE U HAGU PRESUĐENO SRBINU ILI SRBIJI? Saznajte u emisiji "Posle ručka" danas od (15.00 sati) Happy TV

Finansiranje se odnosi na žene starosne dobi do 42 godine, koje su se prvi put ostvarile kao majke prirodnim putem (jedno dete), pod uslovom da je od porođaja proteklo najmanje četiri godine.

Takođe, potrebno je da bračni parovi imaju državljanstvo Republike Srbije, ali i da mogu biti i strani državljani sa stalnim nastanjenjem u Beogradu ili da su izbegla, odnosno interno raseljena i prognana lica sa KiM.

Pored toga, potrebno je da parovi imaju prebivalište na teritoriji Beograda najmanje godinu dana pre dana podnošenja prijave.

Radojičić je naglasio da je zadovoljan odlukom da Grad finansira parove sa problemom sekundarnog steriliteta, usvojenoj na poslednjoj sednici gradskog parlamenta.

"Grad Beograd ponovo dokazuje koliko nastoji da sprovodi odgovornu zdravstvenu i socijalnu politiku", rekao je Radojičić, saopštila je Gradska uprava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar