12°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

KORONA U SOCIJALNIM USTANOVAMA: Stanje se promenilo u poslednja 3 dana!

 U ustanovama socijalne zaštite koje su u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kao i kod ovlašćenih pružalaca usluga socijalne zaštite na teritoriji Beograda u poslednja tri dana nema prijavljenih slučajeva obolelih od virusa korona, saopšteno je iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

U FOKUSU

PALMA: POLITIČARI CRNE GORE ZABILI NOŽ U LEĐA SRBIJI

ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Za časnog čoveka važi BOLJE JE POGINUTI NEGO IZDATI!

KONFERENCIJA O ZAPADNOM BALKANU: Premijerka Brnabić doputovala u Beč

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 18. JUN: Uživajte u lepom vremenu pred vikend!

PETORO DECE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANO: U Subotici registrovano 50 odsto više žrtava porodičnog nasilja nego lane

Sistem socijalne zaštite čini 5.420 lica, zaposlenih i korisnika, a Sekretarijat aktivno prati epidemiološku situaciju i proces imunizacije u ustanovama socijalne zaštite na teritoriji grada Beograda, kao i kod ovlašćenih pružalaca usluga socijalne zaštite.

PROČITAJTE JOŠ

ŠAPIĆ: SNS postoji zbog Srbije i njenih građana - i biće sve jača!

UHAPŠEN ZLOSTAVLJAČ PASA U KRAGUJEVCU! Mučio životinje u azilu za obuku

NAJVIŠE VAKCINISANIH, ALI KORONA BUKTI? Najveći porast novozaraženih od februara u OVOJ ZEMLJI!

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Troje teško povređenih - hitna intervenisala više od 100 puta!

Podaci govore o tome da je trenutno u sistemu socijalne zaštite veoma povoljna epidemiološka situacija, čemu je značajno doprinela i imunizacija zaposlenih i korisnika, ali i dalje se intenzivno prati situacija, ostvaruju se svakodnevni kontakti sa ustanovama, iz predostrožnosti je pojačan epidemiološko-higijenski nadzor, kao i mere opreza i odgovornog ponašanja zaposlenih, jer je na prvom mestu zdravlje i korisnika i zaposlenih, navedeno je u saopštenju Sekretarijata, u kojem se apeluje da se što više korisnika i zaposlenih u tim ustanovama vakci niše.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu će nastojati da i dalje svim zainteresovanim licima koja do sada nisu vakcinisana, a zainteresovana su za imunizaciju, organizuje dodatne termine, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar