14°C

Beograd

Photo: FOTO: Zoran Ilić

Izvor: saopštenje za medije

HUMANITARNA AKCIJA ZA DECU IZ ZVEČANSKE: Blic fondacija i Olimpijski komitet Srbije uručili 1.000.000 dinara!

Golden Rose ad

Humanitarna aukcija “Srce za decu iz Zvečanske” ujedinila je ljude velikog srca širom Srbije i inostranstva koji su izlicitirali 23 sportska artkla sa Olimpijskih igara u Tokiju, a naši vrhunski sportisti Novak Đoković, Milica Mandić, Jovana Preković, Damir Mikec, Filip Filipović, Branislav Mitrović, Zurabi Datušavili, Dejan Majstorović I drugi, još jednom su dokazali pravi olimpijski duh, odrekavši se svojih ličnih uspomena zarad sreće mališana.

 Blic fondacija i Olimpijski komitet Srbije zajedno sa našim olimpijcima i svi plemeniti ljudi koji su učestvovali u ovoj velikoj aukciji na najlepši mogući način dokazali su da svi možemo biti jedna velika porodica!

PROČITAJTE JOŠNOĆ ZA NAMA: Tri saobraćajne nesreće! 

Za samo deset dana koliko je trajala aukcija Blic fondacije, srpskih olimpijaca i  Olimpijskog komiteta Srbija pod nazivom „Srce za decu iz Zvečanske“ za 23 aritkla naših olimpijca koji su se odrekli svojih najdražih uspomena, izlicitirano je čak 936,050 dinara, a da zaokružimo do 1.000.000 pobrinula se Blic fondacija. 

PROČITAJTE JOŠVESIĆ NASTAVLJA OBILAZAK: Sa svojom pokretnom kancelarijom danas posetio Lazarevac (FOTO)

 Danas su direktorka Blic fondacije i Ringier Axel Springera Jelena Drakulić Petrović i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković obišli mališane, uručili im paketiće i direktoru Centra za odojčad, decu i omladinu u Zvečanskoj, Zoranu Milačiću predali ček od milion dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad