17°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

BEOGRAD: Inspekcija izvršila nadzor u Glamočkoj ulici

Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršio je u toku današnjeg dana nadzor nad izvođenjem građevinskih radova u ulici Glamočka 15A u Beogradu, na katastarskoj parceli 13540/9 KO Zvezdara, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Tom prilikom je utvrđeno da investitor poseduje rešenje gradske opštine Zvezdara kojim se odobrava izvođenje radova na rekonstrukciji postojećeg objekta. 

Ostavljen je poziv investitoru da u ponedeljak 29.11.2021. godine pristupi u službene prostorije građevinske inspekcije sa tehničkom dokumentacijom na osnovu koje je izdato rešenje o rekonstrukciji gradske opštine Zvezdara. 

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove nastaviće da vrše dalji nadzor predmetnog gradilišta i izvedenih radova i u zavisnosti od utvrđenog činjeničnog stanja preduzeće zakonom propisane mere iz svoje nadležnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar