19°C

Beograd

Photo: Beoinfo

Izvor: Happy BSC

Inspekcija zatvorila gradilište u Glamočkoj ulici

Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršio je danas kontrolni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova u ulici Glamočka 15 a u Beogradu, saopštili su iz tog sekretarijata.

Utvrđeno je, kako se navodi da investitor poseduje Rešenje gradske opštine Zvezdara kojim se odobrava izvođenje radova na rekonstrukciji postojećeg objekta, ali ne i Potvrdu o prijavi radova. Na osnovu utvrđenog, inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove zatvorila je gradilište na pomenutoj lokaciji.

- Investitoru je ostavljen poziv da u ponedeljak, 29.11.2021. godine pristupi u službene prostorije Građevinske inspekcije sa tehničkom dokumentacijom na osnovu koje je izdato Rešenje o rekonstrukciji Gradske opštine Zvezdara. Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove će nastaviti da vrše dalji nadzor predmetnog gradilišta - navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar