19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Beoinfo

Vesić: Svaki vrtić dobiće na poklon jelku sa busenom

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je akciju Fondacije za decu i mlade kojom se obezbeđuje oko 300 jelki sa busenom za vrtiće u prestonici. 

- Naredne nedelje će svaki vrtić u Beogradu dobiti na poklon od Fondacije za decu i mlade jelku sa busenom, a u februaru ćemo organizovati da zajedno sa JKP "Zelenilo - Beograd” u dvorištu svakog vrtića ta jelka bude i posađena. Deca će učestvovati u pravljenju ukrasa za svoju jelku, a kasnije će zasaditi svoje drvo u dvorištu vrtića – najavio je zamenik gradonačelnika. 

Vesić je podsetio da je na njegovu inicijativu pokrenuta Fondacija za decu i mlade Beograda i da su prvi kojima je pomoć ukazana bili brat i sestra čija je cela porodica stradala od korone.

- Fondacija je počela sa radom i prva pomoć bila je za Lazara i Mariju koji su izgubili pet članova porodice. Njima su pomogli mnogi dobri ljudi i kompanije, kako bi se izvukli iz ove teške situacije, a mi ćemo im obezbediti popravku kuće i bićemo im na usluzi i dalje kako bi stali na noge i nastavili život  - rekao je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar