7°C

Beograd

MAKLJAŽA U CENTRU BEOGRADA: Noćas u obračunima mladića sevali noževi!

Dve muške osobe zadobile su povrede nastale najverovatnije nožem u 23.58 sati u Ulici kralja Milana preko puta "Beograđanke", od kojih je jedan teško povređeni strani državljanin, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar.

U 4.12 sati u Ulici Vojvode Brane kod broja 23 tešku traumu usled uboda nožem zadobio je 19-godišnji muškarac, dok je drugi muškarac zadobio povredu glave, a prebačeni su u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 4.13 sati na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić, gde je povrede usled uboda nožem zadobio 26-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC "Zvezdara".

Hitna pomoć je noćas imala 124 intervencije od kojih 24 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, navela je Macura.

U 21.03 sati na autoputu za Šid kod bolnice "Bežanijska kosa" lakše je povređen 26-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

U Mirijevskom bulevaru u 23.08 sati povrede lakše prirode zadobio je motorciklista koji je pao sa motora, a koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezen je još jedan motorciklista koji je pao sa motora, u 05.31 sati u Ulici Milentija Popovića kod Centra "Sava".

Tokom noći su se, dodala je Macura, za pomoć najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 124 intervencije Hitne pomoći od kojih 51 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Blic
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar