9°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Happy BSC

Sutra bez vode pojedini potrošači na teritoriji opština Stari grad, Vračar, Rakovica i Zemun

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u petak, 28. januara, od 8.30 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Mihizovoj, Ulici Svetozara Miletića, Pančevačkoj, Miće Popovića i Dunavskoj ulici (od Žorža Klemansoa do Svetozara Miletića), saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija”. 

U okolnim ulicama doći će do umanjenja pritiska, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Iz preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Istog dana, od 8 do 18 sati bez vode će biti i potrošači u Mileševskoj (od Radoslava Grujića do Kneza od Semberije) i Lozničkoj ulici zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar. 

Vodu neće imati ni potrošači u Čelebićkoj, Vareškoj, Božidara Stojanovića, Čajničkoj i okolnim ulicama u petak, 28. januara, od 8 do 16 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica.

 Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, istog dana od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Banijskoj ulici (od Ugrinovačke do broja 54).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar