Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 22:15
0

Zbog najavljenog nevremena otkazani svi programi na Beer festu zakazani za subotu!

Svi programi na Beer festu zakazani za subotu odlažu se iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, odlučeno je na sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi.

RHMZ je upozorio da se sutra u Beogradu očekuju pljuskovi sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti intenzivniji, s gradom i olujnim vetrom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Programi planirani za sutra otkazani su jer je sigurnost posetilaca Beer festa na prvom mestu, a odluka doneta je uz konsultacije sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

Spremite se! STIŽE OLUJNO NEVREME U BEOGRAD!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter