Izvor: TANJUG
16.09.2022 u 10:41
0

Ovog vikenda replika rimske galije na Adi Ciganliji

Replika rimske galije iz 4. veka „Danuvina Alacris“ biće izložena 17. i 18. septembra u okviru veslačkog kluba Partizan na beogradskom jezeru Ada Ciganlija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posetioci će moći od 10 sati da uživaju u svojevrsnom vremeplovu koji će prirediti kostimirani članovi arheološkog parka Viminacijum, saopštili su iz Turističke organizacije Beograda.

Replika rimskog broda je već mesec dana na proputovanju kroz Nemačku, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku, a 9. septembra je uplovila u Srbiju.

Reč je o autentičnoj rekonstrukciji rimskog dunavskog broda izgrađenog u Nemackoj u okviru projekta „Living Danube Limes“ koji finansira Evropska unija sa partnerima iz 10 podunavskih zemalja u cilju razvoja i zaštite 2000 godina starog rimskog nasleđa na Dunavu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter