4°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustarcija

Izvor: Blic

"PREUZIMAMO SVE KORAKE KOJI SU U NAŠOJ NADLEŽNOSTI": Oglasio se direktor škole u kojoj su BRUTALNO ZLOSTAVLJALI đaka prvog rareda!

- Incident se desio na malom odmoru, u muškom toaletu koji koriste učenici od 1. do 4. razreda. Dete srećom nije povređeno, dobro je i danas je normalno prisustvovalo nastavi. Roditelji su upoznati sa situacijom, a mi radimo intezivno na tome da otkrijemo sve okolnosti događaja - rekao je Nebojša Trifić, direktor OŠ "Miloje Vasić" u Kaluđerici nakon uznemirijuće vesti da su prvaku trojica starijih učenika u toj školi stavljali glavu u ve-ce šolju i udarali je o zid.

Prema njegovim rečima, ne mogu da daju previše detalja dok se ne utvrde sve činjenice, a prema prvim informacijama, trojica starijih učenika nasrnula su na A. D. dok je stajao kod pisoara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Oni su ga gurali dok je stajao kod pisoara, ali, opet navodim, radimo na tome da otkrijemo šta se zaista desilo. U međuvremenu, škola preuzima sve korake koji su u našoj nadležnosti, čim budemo utvrdili ko je počinilac spovešćemo sve kako ide u skladu sa zakonom. Škola će preduzeti sve mere da se to više ne dešava. Najbitnije je da je dete zdravo, da nije povređeno i da je danas bilo normalno u školi, da nema posledica - rekao je direktor Trifić.

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

STAVLJALI MU GLAVU U WC ŠOLJU, A ONDA UDARALI ISTOM O ZID: Brutalni napad na učenika prvog razreda u Kaluđerici!

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar