3°C

Beograd

VAPAJ OČAJNIH STANARA: Komšinica nas teroriše!

Policija ju je sprečila da skoči s terase, a iz psihijatrijske bolnice su je pustili, pa se plašimo za sebe i decu, kažu stanari

Stanari zgrade u Šejkinoj ulici broj 3 više od godinu dana strahuju od komšinice, koja, kako kažu, urla po ceo dan i noć, skida se gola na terasi, gađa, preti nožem...

Prema rečima stanara, ova žena je navodno zavisnik od narkotika već 23 godine, zbog nje noćima ne spavaju, a danju nemaju mira od njenog vrištanja, lupanja i pretnji po hodniku. Pre izvesnog vremena ova stanarka je pokušala da skoči s terase, u čemu ju je policija, nakon bezuspešnih pregovora, sprečila provaljivanjem u stan. Nakon toga odvedena je u psihijatrijsku ustanovu, iz koje je ubrzo puštena.

Stanarka I. V. kaže da su stanari konstantno u strahu da li će ih napasti i zaraziti bolestima koje ima, a očajni su jer se ništa ne preduzima.

- Preti nam noževima, urla, lupa nam na vrata, gađa nas čime stigne i prosipa metadon na sve strane, a ovde ima dece. Ona ima 40 godina i izgleda kao leš, bukvalno se raspada, mučno je gledati je. Svi se plašimo da će nas inficirati, a ne mogu da je zatvore jer, do sada, nikog nije napala - rekla je I. V.

Kurir
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar