3°C

Beograd

DEVOJKE OPELJEŠILE ŽENU SA DETETOM USRED DANA: Nakon toga je usledilo šokantno otkriće!

Snimak krađe usred bela dana u centru grada šokirao je korisnike društvenih mreža - naočigled gostiju poslastičarnice "Bombaj" u Bulevaru kralja Aleksandra juče je grupa devojka uigrano opljačkala gospođu čija je torba bila na dečjim kolicima, a onda su se javile i druge žrtve.

Čim j videla da joj nedostaje novac iz torbe, žena je odmah posumnjala na tri devojke koje su sedele za susednim stolom, jer je primetila da su krenule za njom već od menjačnice gde je razmenila poveću sumu novca. Vrlo brzo su zatim napustile poslastičarnicu, bez ikakve porudžbine. Na snimku se i vidi kako jedna od njih vrlo vešto pretražuje torbu koju je žena okačila na dečja kolica a da je niko ne primećuje. U to nailazi joj podrška, još dve devojke i prave paravan dok se ne dočepa plena, a zatim odlaze iz lokala.

Oštećena žena je prijavila ceo slučaj policiji u čemu joj je pomogao i vlasnik lokala, ustupivši joj snimak kao dokaz snimak sa sigurnosne kamere.

Međutim, još veći je šok što se mnogo sugrađana na društevnim mrežama prepoznalo ako žrtve na istom mestu - ista menjačnica, pratnja do prvog odredišta, gde kradljivci iskoriste momenat nepažnje žrtve i otmu novac.

Poznato je i da su Beograđani bili na meti više uigranih grupa bugarskih državljanki, koje su uhapšene zbog džeparenja. Pitanje je ko su nove "profesionalke".

Blic
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar