-4°C

Beograd

PRIPREME ZA SVEČANOST: Održana proba povodom dana MUP-a

MUP je saopštilo da je ceneralna proba, uoči sutrašnje centralne svečanosti proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, održana danas u Nastavnom centru "Makiš".

Ministarstvo unutrašnjih poslova, još jednom je pozvalo građane da dođu sutra u 17 časova, da zajedno sa policijom proslave Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije.

Svečanost će, kako se navodi u saopštenju, biti održana u Nastavnom centru "Makis" (Stari obrenovački put 1a).

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je ranije danas da je Ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Srbije i njenih građana kada je bezbednost u pitanju, kao i da građani uvek na njega mogu da računaju kada im je potrebno.

- Ovo je veliki dan u kome možemo s ponosom da poručimo da je naše Ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Republike Srbije i njenih građana u smislu bezbednosti i da smo institucija na koju građani mogu da se oslone kada im je najpotrebnije - naglasio je ministar prilikom polaganja venca na spomen - ploču prvom ministru policije, vojvodi Jakovu Nenadoviću u okviru obeležavanja Dana Ministarstva, slave i Dana policije.

Tanjug
Foto: Twitter/kontakt_npss

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar