Izvor: Kurir.rs
15.01.2023 u 10:10
0

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Evo koji delovi grada sutra ostaju BEZ VODE CEO DAN

Zbog postavljanja novog cevovoda na teritoriji Opštine Stari grad u ponedeljak od 9 časova do ponoći, bez vode će ostati potrošači u Dubrovačkoj i Skender-begovoj ulici, dok će u okolnim biti umanjen pritisak.

Bez vode ostaju građani u Dubrovačkoj ulici – od Ulice cara Dušana do Ulice Visokog Stevana, kao i Skender-begovoj – od Ulice cara Uroša do Kapetan Mišine ulice.

ŠAPIĆ SAOPŠTIO LEPE VESTI: „Projekat „Beogradski metro” konačno ide svojom dinamikom“

Kako je saopšteno iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak 17. januara od 8.30 do 18 časova, bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Ulice Aleksandra Belića (od Ulice Ivana Sarića do Ulice Dva bela goluba).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter