Izvor: ministarstvo pravde/happy bsc
28.12.2022 u 11:21
0

DIVAN GEST KPZ PADINSKA SKELA: Za decu sa Instituta za majku i dete „Vukan Čupić“ 100 novogodišnjih paketića!

Rukovodstvo KPZ u Beogradu (Padinskoj skeli) poklonilo je deci koja se leče na Institutu za majku i dete „Vukan Čupić“ u Beogradu 100 novogodišnjih paketića koje su zajednički obezbedili zaposleni i osuđena lica u ovom zavodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Želja nam je bila da ohrabrimo decu koja se nalaze na lečenju i učinimo nešto lepo za njih- istakao je upravnik zavoda Vladimir Bukvić.

On je naveo da se sva deca raduju novogodišnjim praznicima, a da društvo treba da se okrene najmlađima i svima drugima koji iz nekog razloga neće biti sa svojim porodicama.

-Humanost i empatija nas čini boljim ljudima i vreme praznika nije vreme samo za slavlje, već i trenutak da se setimo onih kojima možemo da pomognemo da imaju osmeh na licu- rekao je Bukvić.

On je podsetio da je slična akcija organizovana za prošlu Novu godinu kad jedeci smeštenoj u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskojulici u Beogradu i Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenicipoklonjeno 100 paketića.

Nedavno su povodom Dana ljudskih prava, osuđenici Okružnog zatvora u Zaječaru, koji su prošli obuku u pekarstvu, pripremili, u saradnji sa Crvenim krstom, humanitarni obrok za đake Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru i Ustanovu za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“.

U OZ Zaječar je tokom ove godine 21 osuđeno lice steklo sertifikate za pekare u kojima nije navedeno da su stečeni tokom izdržavanja kazne kako bi se izbegla eventualna stigmatizacija po njihovom povratku u zajednicu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter