Izvor: Tanjug
31.12.2022 u 07:28
0

NOĆ ZA NAMA: Četiri saobraćajne nezgode, jedna osoba teže povređena

Prema informacijama iz Hitne pomoći protekle noći bile su ukupno 102 intervencije

Prema informacijama iz Hitne pomoći, protekle noći su se dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna ženska osoba je teže povređena, a sedam ljudi lakše.

Povređena je prevezena u Urgentni centar na odeljenje neurologije, a ostalima su povrede sanirane na licu mesta.

Bilo je slučajeva tuča na javnim mestima, ali bez teže povređenih, kao i brojni slučajevi intoksikacije akloholom koji su voženi na odeljenje toksikologije VMA.

NOĆ ZA NAMA: Pet osoba povređeno u četiri saobraćajne nesreće

Protekle noći bilo su ukupno 102 intervencije, od toga 18 na javnim mestima.

Medijima je rečeno da se javljao veliki broj hroničnih bolesnika: astmatičara, psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata koji su se žalili na bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.

Dežurale su ukupno 22 ekipe hitne pomoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter