Izvor: Kurir
07.04.2022 u 10:47
0

I SVEĆE MRTVIMA PALIĆEMO ONLINE! Šta je ovo? Svi se pitaju kako će sve to funkcionisati?

JKP „Pogrebne usluge“ Beograd pokreće projekat veb-portala za objavljivanje elektronskih čitulja, a građanima će omogućiti i mapiranje svih grobnih mesta na grobljima u nadležnosti ovog preduzeća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ovaj veb-portal e-čitulja će građanima omogućiti da na imejl dobiju link koji mogu da podele (SMS, mejl, Viber, Fejsbuk i sl.) i na taj način obaveste rođake i prijatelje o gubitku najmilijih – rekao je za Tanjug Vladan Đukić, v.d. direktor JKP „Pogrebne usluge“, a prenosi Alo.

On je naveo da je proba ovih projekata planirana za jun i jul, a od septembra će biti na raspolaganju svim građanima.

– U toku je i izrada projekta mapiranja svih grobnih mesta na grobljima u našoj nadležnosti, kao i na unapređenju postojećih baza podataka i izradi aplikacije koja će omogućiti građanima pronalaženje grobnih mesta preminulih, naručivanje i polaganje cveća i paljenje sveća u njihovo ime, kao i ugovaranje ostalih usluga, bez dolaska na groblje – rekao je Đukić.

Kako je najavljeno, u planu je i povezivanje i saradnja s javnim komunalnim pogrebnim preduzećima na nivou drugih lokalnih samouprava iz cele Srbije, kako bi se omogućilo da e-čitulje budu objavljivane na najposećenijim medijskim portalima u zemlji i dijaspori.

Đukić je ranije istakao da na ovaj način JKP „Pogrebne usluge“ uspešno prati trendove poslovanja evropskih gradova, poput Rima i Pariza, a platformom e-čitulja omogućiće našim građanima iz celog sveta da se sete i oproste od svojih najmilijih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter